Informeer
hier
Hochbrunn

Hochbrunn

Hartelijk welkom in onze bergherberg ,,Hochbrunn" aan de Hahnenkamm te midden van de Alpen van Kitzbühel.

In Bergherberg Hochbrunn is het puur genieten van natuur en bergen op 1750m hoogte. Je vindt hier een persoonlijke en vriendschappelijke sfeer met zicht op het Alpenpanorama van de bergen van Kitzbühel en van het gebergte van de "Wilder Kaiser".

Sinds 1929 nodigt onze herberg Hochbrunn dichtbij de wereldberoemde ,,Streif am Kitzbüheler Hahnenkamm" 's winters en 's zomers uit voor een heerlijke rustpauze op ons zonneterras, een daguitstap en zelfs voor een weldoende vakantie in de bergen. Onze herberg is de plaats bij uitstek om eens volledig te ontspannen, de dagelijkse sleur te vergeten en in een andere wereld onder te dompelen...

Jouw verlofdag zou er bijvoorbeeld als volgt kunnen uitzien:

De winterzon spreidt net haar eerste stralen over de bergtoppen terwijl jij de skins aantrekt en langs de net geëffende piste naar Kitzbühel wedelt. Het begin van een prachtige zonovergotene skidag onder de blauwe hemel. 52 moderne kabelbanen en liften brengen je comfortabel naar de diverse vertrekpunten van de 170km tellende skipistes, waar jij je naar hartenlust kan uitleven.

Later kom je terug op krachten op ons mooi zonneterras met een stevige ,,Jause" of één van de andere warme Tiroler lekkernijen van ons restaurant à la carte. Achteraf rust je even uit in onze outdoor lounge of leg je je te zonnebaden in één van onze ligstoelen. Zachte loungemuziek in plaats van de luide après-ski-hits onderstreept de aangename sfeer op ons terras.

En nog een beetje wellness voor het avondeten? Een Finse sauna en een stoomcabine met aromatische geuren warmen je op en doen je vermoeide spieren deugd.

Een aangenaam 3-gangen-menu vergezeld van één van onze uitgelezen wijnen in ons sfeervol restaurant, en de ene of andere schnaps aan de gezellige huisbar ronden deze verlofdag af. Moe en tevreden ga je dan naar bed.

Afhankelijk van het aantal gasten met wie jij aankomt, zal je in een tweepersoonskamer verblijven in één van de drie ruime vakantieappartementen voor 4 à 6 personen of in onze idyllische Hochbrunn Almhut voor 8 tot 10 personen.

Ook in de zomer beleef je hier intensieve ogenblikken. Bloeiende almweiden, verse berglucht, oneindige rust, eventueel een roofvogel hoog in de lucht, een smakelijke lunch en een prachtig zicht op de ,,Kitzbüheler Horn". Overdag een uitgebreide bergwandeling, een uitstap naar het meer of een rit op de mountainbike. 's Avonds op ons zonneterras de dag met een zomermenu beëindigen. Vooraleer je dan misschien bij ons blijft overnachten, kan je de donkere nachthemel nog bewonderen, die hier de sterren buitengewoon laat fonkelen...

Verheug je op een deugddoende en intensieve vakantie in de Kitzbüheler Alpen!

In het winterseizoen van begin december tot begin april en in het zomerseizoen van midden juni tot einde oktober verwelkomen wij je dagelijks van 9:00 tot 17:00 uur. Indien je vooraf reserveert, ook 's avonds.

Stürzlinger Gastro GmbH
Hahnenkamm, Brunn 40
6370 Kitzbühel
Tel.: +43 (0) 5356 / 62 330
info@hochbrunn-kitzbuehel.com
www.hochbrunn-kitzbuehel.com